Trompplein 5 ,3951 CR, Maarn

Zakelijke printer zoeken

Zakelijke printerJe hebt een zakelijke printer nodig, maar weet eigenlijk niet waar je deze moet vinden. Er zijn namelijk diverse modellen op de markt, maar niet allemaal geschikt om te gebruiken op de werkvloer. Een huis tuin en keuken printer zal het zeker niet overleven binnen een bedrijf waar veel documenten uitgeprint moeten worden. Daarentegen heb je ook nog de keuze uit een inkjetprinter en een laserprinter. Dit eerste model is het meeste geschikt wanneer er veel kleuren kopietjes gemaakt moet worden. Echter kan de aanschaf van een nieuwe cartridges aardig duur zijn. Daarom is een laserprinter meer geschikt, wanneer er alleen veel tekstdocumenten worden uitgeprint.

Via JWS een zakelijke printer aanschaffen

JWS is een bedrijf die zeer aantrekkelijke alternatieven kan aanbieden. Vooral op het gebied van kopieerapparaten, scanners, maar ook printers hebben wij een leuke aanbieding. Vaak is de aanschaf van een printer al erg duur. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand een apparaat te huren. Zo weet je precies welke kosten je per maand kwijt bent en hoef je niet te schrikken van een rekening die erg tegenvalt. Je kan hier namelijk een contract afsluiten waar je voor een vast bedrag per maand een printer, of een ander apparaat gaat huren. Het bestellen van een toner gebeurd geheel automatisch, net zoals een onderhoudsbeurt. Een aparte afspraak hoef je hier niet meer voor te maken.

Zakelijke printer

Toner bestellen niet meer mogelijk

Door het contract dat je aangaat met JWS, hoef jij je geen zorgen meer te maken dat een printer niet gebruikt kan worden, omdat de toner op is. Voorheen zorgden wij er altijd voor dat wij hier een kleine voorraad van in heet magazijn hadden liggen. Maar ook dan kwam het voor dat deze op waren en er geen nieuwe waren besteld. Geen toner betekend voor ons bedrijf geen documentatie en hierdoor kwamen veel werkzaamheden stil te liggen.

Met het contract die wij nu hebben afgesloten, kunnen wij dit knelpuntje afsluiten. Want voordat de oude toner leeg is, wordt er al een nieuwe exemplaar verzonden. Hiermee kunnen wij meteen door met alle werkzaamheden en dat is erg prettig. Niemand wordt er nu nog aangekeken dat die vergeten is om door te geven dat dit inktpatroon op is.

Meer informatie

In alle opzichten is het aantrekkelijk om via JWS aan apparaat aan te schaffen. Bekijk de website voor meer informatie.Geef een reactie