Security Awareness Training volg je via de website van AVK

logo

Security Awareness Training, omschrijft zeer goed waar het hier om gaat. Deze training wordt aangeboden door het bedrijf AVK, dat onder meer staat voor innovatie, training en advies. Dat dient ook wel zo te zijn. Want indien je deze focus niet hebt kun je niet al dertig jaar lang aan de top staan en belangrijk zijn in deze branche.

sec1

 

Een cursus in Security Awareness volgen? Dat kan bij AVK, maar je kunt er ook voor kiezen om beter te worden in OfficeMigratie. Wellicht heb je hier al eens van gehoord en heeft dit je interesse getrokken.

MSOffice-migratie-banner-small

Voor een cursus op maat

Na het lezen van dit artikel ben je wellicht benieuwd wat AVK voor jou en je onderneming kan betekenen. Helemaal op het gebied van informatiebeveiliging dat hier centraal staat. Het vergt een kleine investering om de kennis onder de knie te krijgen. Wist je namelijk dat je voor een dagdeel 895 euro betaalt? Voor een gehele dag betaal je 1495 per dag. Deze prijzen gelden dan voor een groep, dit maximaal uit 15 personen mag bestaan. Zo kun je eenvoudig de kosten door de leden van de groep delen, hoe meer personen er deelnemen aan de cursus hoe voordeliger het wordt om deze cursus te volgen. Wist je trouwens ook dat deze kosten exclusief BTW zijn? Zo hoef je je in ieder geval niet druk te maken voor onverwachte kosten indien je toch besluit om de cursus met jou en je team te volgen. De mensen achter AVK bieden deze trainingen ook op maat gesneden aan en in-company zoals dat met een chique woord klinkt, wat inhoudt dat ze de training bij jou op kantoor verstrekken.