Schuldhulp, fijn dat het kan

Schuldhulp, het is fijn dat het bestaat, maar liever zou je zien dat je er nooit mee te maken krijgt. Niemand wil er voor komen te staan: een dreigend faillissement van je bedrijf dat je met zoveel plezier en toewijding hebt opgebouwd. Als het dan toch gebeurt, moet je weten dat je er niet alleen voor staat. Als je het vroegtijdig aan ziet komen, kan het noodlot nog afgewend worden. In deze woelige economische tijden ben je niet te enige die grote moeite moet doen om het hoofd boven water te houden.

Een persoonlijke benadering

De schuldhulpverleners van Oxyz duiken in jouw financiële situatie en kijken wat ze voor je kunnen doen. Daarbij bieden ze ook een luisterend oor. Het is namelijk nogal wat als je bedrijf failliet dreigt te gaan. Je kunt er niet meer van slapen en als het even tegenzit, lijdt ook je gezinsleven eronder. Op tijd aan de bel trekken, betekent opkrabbelen uit de neerwaartse spiraal. Je wordt ontzorgd en kunt je helemaal richten op het weer laten uitbotten van je onderneming. De adviseurs maken jouw probleem hun probleem en staan te allen tijde voor je klaar.

Totale schuldsanering van je onderneming

Terwijl jij je richt op je belangrijke zaken, regelt Oxyz dat je totale schuldenlast verdampt. Er is echter wel één voorwaarde waar je aan moet voldoen: er moet nog wel voldoende kapitaal aanwezig zijn om de schuldeisers te kunnen aflossen. Deze financiële middelen – waaruit geput kan worden indien je het dreigende faillissement vroeg genoeg signaleert – kunnen bestaan uit BBZ-krediet, aan te vragen bij het gemeentelijke zelfstandigenloket, afloscapaciteit of een lening/schenking van mensen die met je begaan zijn, zoals vrienden, familie of kennissen.

Financiële rust

Het is prettig idee als jij je op je bedrijf kunt storen zonder constant te piekeren over financiële zorgen. Je kunt het vanaf nu uit handen geven en hoeft geen deurwaarders meer te woord te staan. Hierdoor keert er weer wat positiviteit in je terug en heb je alle kans om weer aan de weg te timmeren.