RealGen Marketing helpt u naar een hogere omzet

Welk bedrijf droomt niet van een hogere omzet? Volgens RealGen Marketing is het behalen van een hogere omzet onder meer mogelijk, door u te richten op online marketing. In de afgelopen jaren hebben steeds meer bedrijven een website voor hun organisatie laten maken. Het voornaamste doel van het ontwikkelen van websites, is de mogelijkheid om mensen buiten uw vaste klantenkring om te bereiken. Niet alleen mensen uit uw omgeving weten uw bedrijf immers te vinden. Ook potentiële klanten uit andere delen van Nederland zullen uw website bezoeken! Het is echter niet eenvoudig om deze potentiële klanten te bereiken. RealGen Marketing kan u de hulp bieden die u in dit geval zoekt.

RealGen marketing

SEO- en SEA-campagnes van RealGen Marketing

Er zijn verschillende manieren om de bekendheid van uw website en daarmee van uw bedrijf te vergroten. RealGen Marketing kan u onder meer helpen bij het opzetten van SEO- en SEA-campagnes. Het belangrijkste verschil tussen SEA (search engine advertizing) en SEO (search engine optimization), is het feit dat SEA zich richt op de korte termijn en SEO op de langere termijn. Bij SEA koopt u advertentieruimte in Google, op de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Uw website komt nu in het blok boven de reguliere zoekresultaten te staan.

Met SEO kunt u werken aan structureel betere posities in zoekresultatenlijsten, door u te focussen op de reguliere zoekresultaten. Het continu toevoegen van nieuwe content maakt bijvoorbeeld dat Google steeds meer waarde aan uw website zal hechten.