Kamersteiger

Kamersteiger online bestellen

KamersteigerEen kamersteiger is ideaal voor klusjes binnenshuis, zoals schilderen of behangen. Ik verzorg zelf altijd ons schilderwerk maar ook doe ik dit regelmatig voor familieleden. Daarom leek het mij handig om ook een kamersteiger aan te schaffen. Dit werkt natuurlijk veel fijner en efficiƫnter dan een ladder.

Veilig en gemakkelijk op te bouwen

Al snel kwam ik terecht op de website van Je Steigertje en ik zag hier een ruim aanbod van kamersteigers. Het is natuurlijk helemaal niet nodig om direct een grote steiger te kopen. Een kamersteiger is vanwege zijn formaat juist erg praktisch. Je kunt hem dankzij een vouwframe gemakkelijk opbouwen en weer inklappen. Ik heb de kamersteiger inmiddels in huis en ben er erg blij mee. Een voordeel is ook dat ik de steiger in mijn eentje op kan bouwen en hij is makkelijk te verplaatsen dankzij de zwenkwielen. Zo kan ik snel en makkelijk overal bij.

In verschillende hoogtes verkrijgbaar

De kamersteiger is dus ideaal voor schilderklussen of bijvoorbeeld een renovatie. Bij Je Steigertje vind je steigers in verschillende hoogtes, dit kan oplopen tot wel 7,5 meter. Zelf heb ik gekozen voor de Easy-X steiger met een standaard werkhoogte van 3 meter. Ik vind het vooral heel fijn dat ik nu echt veilig kan werken en hij is erg gebruikersvriendelijk. Ook weet je bij deze webshop zeker dat de steiger voldoet aan alle veiligheidsnormen, dit wordt namelijk uitgebreid getest.

KamersteigerIk ga hier zeker vaker wat bestellen, want je vindt hier namelijk nog meer veel materialen voor de hobbyist. Denk bijvoorbeeld aan ladders en trappen. Neem eens een kijkje in het uitgebreide assortiment. Kun je iets niet vinden of heb je een vraag? Mijn ervaring is dat je altijd contact op kunt nemen, je wordt dan vriendelijk te woord gestaan.