Trompplein 5 ,3951 CR, Maarn

Het verschil tussen het huismerk en de Epson t1291

hp363bk-xl-c8719ee-inktdruppel.nlGoedemiddag beste ondernemers, fijn dat jullie er weer zijn. Iedere ondernemer wil graag besparen op de kleine dingen. Dit kun je simpel bereiken door verstandig en slim in te kopen. Dit artikel van vandaag gaat over hoe je het best kunt besparen op inktpatronen. Vooral voor grote kan dit een grote kostenpost zijn. Wanneer je dan A-merken koopt zoals de Epson t1291, kan dit je op jaarbasis veel geld kosten. Wanneer je deze online koopt variĆ«ren de prijzen enorm. Vaak worden er wel ‘actie prijzen’ getoond, maar deze zijn nog steeds aan de hoge kant. Gelukkig heb ik voor jullie een goed webshop gevonden waarbij je dit goedkoop kunt kopen. Ik werd hierop geattendeerd door een kennis van mij. Hij koop hier al jarenlang grootschalig in. Wel koopt hij uitsluitend het huismerk van Inktdruppel.

Inktdruppel is een goede webshop

epson-compatible-t0712-inktdruppel.nlZoals ik al zei koopt mijn vriend al jarenlang het huismerk via inktdruppel.nl. Hij is hier zo tevreden mee dat hij ze inmiddels ziet als partner. Vooral ook omdat hij op ze kan rekenen. De levertijden zijn altijd correct en de service is er hoog. Het huismerk van deze webshop heet Brother, deze is haast net zo goed als de A-merken HP, Canon of Epson. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik nog steeds elk kwartaal de Epson t1291 hier bestel. Maar wanneer je op grootschalig gebied inkt gebruikt dan raad ik jou echt het huismerk ook.

Dit omdat het huismerk ook een paar goed punten heeft. De inktpatronen gaan namelijk net zo lang mee als de topmerken. De kwaliteit doet niet veel onder ten opzichte van de A-merken. Het verschil is met het blote oog nauwelijks waarneembaar. Verder ben je nog verzekerd van:

  • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
  • ISO-gecertificeerd
  • 100% garantie
  • Eigen label

logo