Gebruik een chemicaliënkast!

Vanaf het moment dat ik werkzaam ben met gevaarlijke stoffen zit ik er niet op te wachten dat er ongelukken gebeuren. Door een chemicaliënkast in gebruik te nemen kan ik dit in ieder geval wat veiliger uitvoeren, nu nog een bedrijf zoeken waar ik dit kan aanschaffen…

Door op het internet te zoeken naar een bedrijf waar ik deze kasten kan vinden ben ik terecht gekomen op de website van DUPA. Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om het te bezorgen op de locatie welke jij hebt opgegeven! Hier hoef ik dan ook niet meer de deur voor uit te gaan, natuurlijk wel met de garantie dat het kwaliteit is wat je in huis haalt.

Snelle leveringLogo_Compleet_Kleur-e1449482564119

Door vanachter je eigen computer te bestellen wordt het mogelijk gemaakt door hun dat je binnen enkele werkdagen jouw bestelde chemicaliënkast al bezorgd krijg! Stevige kast waar je gemakkelijk de gevaarlijke stoffen in kan opslaan. Ik ben wel van mening dat deze kast voor meerdere producten te gebruiken is, het hoeft niet perse gevaarlijke stoffen te zijn. Vanaf het moment dat deze kast bij in staat merk ik erg goed dat er gretig gebruik van gemaakt wordt! In ieder geval kunnen we allemaal veilig te werk gaan en dit ook zo blijven doen.