vermogensadviseur

Een vermogensadviseur om te beleggen!

vermogensadviseurIk dacht lang na om te beleggen. Ik durfde dit risico steeds niet te nemen maar dankzij de vermogensadviseur van VACbekwaam heb ik ervoor gekozen om beheerd te beleggen. Ik ben bij dit bedrijf uitgekomen dankzij een goede vriend van me. Ik had het met deze vriend over beleggen en ik vertelde hem dat ik sommige risico’s te hoog vond. Ik had er natuurlijk nog geen verstand van en daarom raadde hij me een vermogensadviseur aan. Zo is hij ook begonnen en hij was lovend over VACbekwaam.

Hij liet me de website zien en hij adviseerde me om alles thuis nog even grondig door te lezen. Dit heb ik uiteindelijk ook gedaan en daardoor besloot ik om contact op te nemen met dit bedrijf. Ik hoopte dat ik met hun een goede basis zou neerleggen om goed te kunnen beleggen. Ik belde ze daarom op voor een afspraak en tijdens deze afspraak is alles goed uitgelegd. We hebben mijn financiele situatie doorgenomen en daaruit is bepaald hoeveel ik in zou kunnen zetten. Verder hebben we gekeken naar wat op het moment een goede investering is.

vermogenErg fijn zo’n adviseur!adviseur

We kwamen er gelukkig al snel uit en inmiddels beleg ik met mijn adviseur. Hij helpt mij bij het maken van keuzes en mijn financiele situatie wordt goed in de gaten gehoude. Ik kan nu dus beleggen en ik neem zo min mogelijk risico’s, dit is een erg fijn gevoel en ik ben dan ook blij met mijn keuze.