Trompplein 5 ,3951 CR, Maarn

Brievenbusdoosjes van goede kwaliteit koop je bij De Verpakkingwebwinkel.nl

Wanneer u een pakketje gaat op sturen is het belangrijk dat je de juiste vorm hebt. Kleine pakketjes zijn meestal lastig om daarbij de juiste vorm te vinden. Bij De Verpakkingswebwinkel hebben we een breed assortiment als het gaat om het verkopen van brievenbusdoosjes anderen maten en vorm. Wij hebben de perfecte brievenbusdoosjes voor kleine formaat pakketjes. Je wilt natuurlijk dat je de juiste formaat brievenbusdoos hebt wanneer je een pakket op stuurt. Gelukkig hebben wij voor elk pakketje de bijbehorende maat in ons assortiment. We weten dat het soms lastig is om de juiste maat brievenbusdoosjes  te vinden voor uw pakket. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u klaar liggen. Brievenbusdoosjes met de juiste maat koop je bij De Verpakkingswebwinkel!

Waarom bij ons?

Wij hebben een breed assortiment beschikbaar voor onze klanten. Voor elk klant hebben wij de juiste vorm of maat beschikbaar. Het assortiment van De Verpakkingswebwinkel biedt slechts 2 categorieën aan, namelijk brievenbusdoosjes en normale dozen. De brievenbusdoosjes zijn beschikbaar in 18 verschillende maten met bovensluiting, zijsluiting, plakstrip. Wij hebben in ons assortiment alles in huis voor uw pakketje!

Service

Soms kan het lastig zijn om de juiste maat te vinden voor uw pakketje. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van de juiste maten en vormen brievenbusdozen. Onze werknemers kunnen u prima begeleiden bij vinden van de juiste maat en vorm voor uw pakketje. Onze werknemers staan paraat om u van dienst te zijn met uw vragen!