Betaaloplossingen voor allerlei verschillende klanten

Iedere klant is natuurlijk anders, en ook jij als ondernemer bent uniek. Daarom is het zaak dat deze unieke segmenten een gezonde samenwerking vormen en ervoor zorgen dat je op een vruchtbare en doeltreffende manier samen kunt werken. De betaaloplossingen van Buckaroo kunnen je daarin van dienst zijn, zodat de klant zijn betaling makkelijk kan doen en jij verzekerd bent van die betalingen. Hieronder een kleine greep in de mogelijkheden.
Altijd alles onder controle met Credit Management
Zo is er Buckaroo Credit Management, een complete oplossing voor de ondernemer die zijn cashflow te allen tijde op orde en onder controle wil hebben. In een oogopslag zie je hier wat je inkomsten zijn en wie je bijvoorbeeld nog geld moet betalen. Iemand die te laat betaalt krijgt automatisch een mail, sms of een brief met een te scannen QR-code. Met deze code kun je vervolgens naar de betaalsite gaan. Wanneer er veel te laat betaalt wordt geeft het systeem dit ook door, maar dan aan de deurwaarder. Dit alles gebeurt uiteraard volautomatisch.
Laat je klanten per e-mail betalen
Hoe makkelijker het voor de klanten is om te betalen, hoe eerder dat ook daadwerkelijk gebeurt. Voor deze wijsheid hoef je eigenlijk geen Einstein te zijn, maar het is wel degelijk waar. Buckaroo heeft daar iets slims op bedacht: laat ze gewoon per e-mail betalen. Met de betaaloplossing PayperEmail kunnen je klanten voortaan per e-mail betalen, dit zorgt ervoor dat de betaaldrempel aanzienlijk lager wordt waardoor ze gemakkelijker de portemonnee trekken. Bijkomend voordeel is dat het milieu (en jouw kosten als ondernemer) gespaard wordt, er hoeven namelijk geen papieren acceptgiro’s meer gedrukt te worden.
Periodieke bedragen managen
En dan zijn er nog de periodieke betalingen. Het wordt steeds normaler om een product in abonnementsvorm aan te bieden, en dit gebeurd dan ook steeds meer. Voor jou als ondernemer betekent dat dat  je iedere periode een bedrag overgemaakt krijgt. Dat is lekker, maar het is wel zaak dat je deze cashflow goed onder ogen houdt en ervoor zorgt dat bedragen ook daadwerkelijk betaalt worden. Met Recurring Payments van Buckaroo kun je dit bereiken, en zorg je ervoor dat degenen die niet snel genoeg betalen, een automatisch bericht via SMS, mail of brief met QR-code krijgen.
Machtigingen worden je nooit meer te machtig
Voor wie zich bezighoudt met betalingen, is het betalen met behulp van machtigingen zeker niet vreemd. Wel is het natuurlijk belangrijk dat dit op de correcte manier gebeurt, en dan zal ook daar een oplossing in gezocht moeten worden. Machtigingen kunnen beheerd worden met Mandaat Management, dat ook bankrekeningnummers automatisch verifieert. Zo kun je heel makkelijk al je machtigen op een veilige en overzichtelijke manier beheren.